facebook

Tips från massören

Filmtips
Jag minns ännu sommaren och den fantastiska kväll på väderöarna då denna bild togs.
Nu har dock hösten kommit igång på allvar och många har fullt upp med jobb, skola, skjutsa barn, träning mm
När den egna tiden minskar är det lätt att axlarna åker upp och spänningarna i kroppen ökar. För att undvika att besvär uppkommer i tex rygg, axlar och nacke så finns det en del man kan göra själv. Jag håller på och gör lite filmer med instruktioner och i detta brev presenterar jag en film för stretch av sätesmuskler och höftböjare. Det kan vara särskilt bra vid besvär i ländryggen eftersom orsaken ofta är korta muskler runt bäckenet. Klicka på länken så får du C

Friskvård
Har du friskvårdskuponger eller friskvårdscheckar kvar som du inte löst in och vill boka massage så passa på innan ruschen kommer igång i november. Du kan också lösa in dem i förskott och boka behandling längre fram.

Företagsmassage
Jag ger företagsmassage på 8 företag idag och det är mycket uppskattat. Besvär i rygg, axlar och nacke drabbas 80% av befolkningen av under livet och de beror i de allra flesta fall på muskelspänningar vilka lindras av regelbunden massage. Undersökningar visar på lindrade besvär i över 90% av fallen. Jag har också en hel del tips på vad man kan göra själv för att förebygga smärta.
Vill du veta mer om hur det skulle kunna se ut på just ditt företag så kontakta gärna mig.
Massage på arbetsplatsen är avdragsgillt sedan 2004.
Kanske känner du någon mer jag kan hjälpa?

Mindfulness
Jag började ovetandes redan år 1990 med det som idag blir allt vanligare och kallas Mindfulness, på svenska kan man säga Medveten närvaro i nuet, och det härstammar ur österländska läror och är egentligen inte nytt utan väl praktiserat under tusentals år.
Det var i samband med en livskris som jag började försöka att uppskatta och uppleva det som är här och nu.
I dagens samhälle är tempot högt och informationsflödet enormt vilket leder till att många är ständigt online utan pauser och tillräcklig återhämtning, detta kan leda till stressrelaterade besvär och sjukdomar. Som exempel så har sömnstörningar fördubblats i Sverige under 10 år och fyrdubblats i 16-25 års åldern. Svenskar sover faktiskt sämst i Europa, den EM-titeln kan vi vara utan.
Jag går under hösten och vintern en utbildning till Mindfulness-instruktör och vill du ha tips och hjälp med att uppleva mer närvaro och harmoni så är du välkommen att fråga mig.

På min facebooksida hittar du fler tips och där finns även möjlighet att prenumerera på tips-mail om du känner någon som du tror kan ha nytta av det.

https://www.facebook.com/Ocean.Harmony.Massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>