Porträtt för Boka Direkt

Om mig

Mitt intresse för friskvård föddes ur en elitsatsning i bowling i mitten av 90-talet. Jag insåg att även bowlare behöver vara i god form för att prestera så jag började med fysträning och mental träning. Med tiden växte också ett intresse för kost och hälsa fram där massage är en viktig del i ett aktivt liv. Jag påbörjade en idrottsmassörutbildning på SISU 2003 och höll sedan på med massage till och från innan jag började på Hälsotekets utbildning till Diplomerad Massageterapeut och Certifierad Massör. Jag har nu över 500 timmars utbildning och har även arbetat med att utbilda massörer på en av sveriges största massageskolor.
Jag har under 19 år jobbat i en mängd olika branscher och då jag under en längre tid arbetat som konsult så har jag erfarenhet från över 30 olika företag. Det har gett mig insikt i vilka problem vi ställs inför i arbetslivet och hur de påverkar vår kropp och själ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>